Waterbehandeling

Denk aan uw toestellen

Niets is belangrijker dan zacht water. Een water ontharder zorgt niet alleen voor een langere levensduur van uw elektro toestellen, maar zorgt er ook voor dat uw kranen en sanitaire toestellen langer gevrijwaard blijven van klakaanslag en dus ook minder onderhoud vragen. Hiervoor zijn verschillende toepassingen mogelijk. Voor verdere informatie, raadpleeg onze toonzaal adviseurs.Regenwaterbehandeling

Gratis geschenk uit de hemel

Regenwater is in veel gevallen een goed alternatief voor leiding- of bronwater. Regenwater is in tegenstelling tot leidingwater kalkvrij.
Om regenwater te kunnen gebruiken moet je een pomp- en filtersysteem plaatsen.


Om het water uit je put te pompen heb je verschillende systemen. Je kan een pomp in de put plaatsen of een pompsysteem met een klein voorraadvat installeren. De meeste systemen zorgen voor comfort door automatisch over te schakelen naar stadswater als er onvoldoende regenwater ter beschikking is. Samen met u kunnen we zoeken naar de juiste oplossing in functie van beschikbare ruimte, geluid…. Meestal is het noodzakelijk om dit regenwater te behandelen vooraleer het te gebruiken. Het type behandeling is afhankelijk van het uiteindelijke gebruik van het water. Wij bieden een gamma filters aan geschikt voor iedere toepassing.

Regenwater kan u perfect gebruiken voor

het besproeien van de tuin
schoonmaken van terrassen en tuinpaden
om het toilet door te spoelen
voor de wasmachine
De auto te wassen