Toilet

Ben je er nog niet uit? Hangend, staand of verhoogd toilet? In de badkamer of als aparte ruimte? In onze toonzalen vind je een heel wat inspiratie voor jouw toilet. Kies voor het klassieke witte toilet of ga voor een volledig mat zwart model. Ook mat wit is aan een opmars bezig.

De laatste jaren besteden fabrikanten heel wat aandacht aan de technologie achter het doorspoelen. Zo komen heel wat merken met toiletten zonder spoelrand en met een speciale coating op het porselein. De toiletten van vandaag zijn makkelijk in onderhoud en hygiënischer dan ooit. Maak een afspraak met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken of neem zelf een kijkje in een toonzaal in je buurt.

Inspiratie nodig? Ontdek hier alvast enkele van onze favorieten.

ProCasa toilet Verde
Duravit HappyD Toilet Mat Zwart
Ideal Standard toilet onder trap
Toilet
Duravit Me By Starck Toilet
Vitra Toilet Sento slim
Duravit Douche toilet
Vitra Integra zwart toilet
Toilet

Technologie in je toilet

Wist je dat heel wat producenten van keramiek onderzoek doen naar gebruiksvriendelijkere en hygiënischere ontwerpen? Dit zie je ook terugkomen in onze toonzalen.

toilet met spoelrand

Toilet met spoelrand

Vuil en bacteriën kunnen zicht vast zetten onder de rand van een toilet met spoelrand. Deze plaats is moeilijk te bereiken met een toiletborstel.

toilet zonder spoelrand

Toilet zonder spoelrand

Een toilet zonder spoel rand is zo ontworpen dat vuil en bacterïen mee weggespoeld worden. Dankzij dit ontwerp is schoonmaken zeer eenvoudig.

Clean

Antibacterieel glazuur

Zoek je een meer hygiënisch toilet? Dan kies je best voor een toilet met een anti-bacterieel glazuur. Deze extra laag is onzichtbaar maar doodt effectief bacteriën die zich willen vast zetten op je toilet.

Onze merken

In onze toonzalen vind je toiletten in alle prijsklassen maar steeds van de hoogste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring hebben we een goede band opgebouwd met topleveranciers zoals Pro Casa, Duravit, Geberit, Ideal Standard, Villeroy & Boch, Vitra en nog veel meer.

Hebben we je interesse?

Benieuwd wat we allemaal te bieden hebben? Maak een afspraak met een interieuradviseur en maak jouw badkamerdromen waar.