toilet geluidsarme afvoer

Kan jij een totaalpakket aanbieden voor het huis van de toekomst?

Wij zien de laatste jaren een verschuiving naar all-electric, zeker in nieuwbouw. Een trein die jij als cv-installateur niet mag missen.


geluidsarme afvoer leidingen

De bergen ervaring en kunde, de kennis van hydrauliek hebben wij, CV-mensen in handen. Als aanvulling op CV-installatie hebben wij een compleet gamma toegevoegd van PV-panelen, dakmontagesystemen en omvormers. Met dit kwalitatieve assortiment bieden wij een antwoord op de vraag naar een totaalpakket voor alle technologiƫn in de woning.

Panasonic, Longi Solar en Canadian Solar zijn onze topmerken voor PV-panelen. Elk merk heeft zijn unieke eigenschappen en behoren tot de Tier 1 panelen. Met een gegarandeerde productgarantie kunnen wij een stabiele opbrengst van de panelen verzekeren. Qua omvormers kiezen wij voor Solaredge, Goodwe en SMA. Hiermee kunnen wij een compleet gamma leveren dat futureproof is met zicht op de slimme meter en de thuisbatterij.

Voor het dakmontage materiaal hebben we gekozen voor de samenwerking met Solarstell. Dit knap bedacht systeem, zowel voor hellend als plat dak, is eenvoudig op elk dak te installeren. Wij leveren op voorhand een dakplan aan dat je vooraf aan de klant kan tonen zodat je op de dag van plaatsing niet voor verrassingen komt te staan.