Over Schrauwen


 • Different sinds 1979

  technische groothandel

  Tot 1979 was Schrauwen een professioneel installatiebedrijf, niet meer en niet minder. Dat jaar werd echter besloten voor een nieuw leven in het verlengde van het oude: Schrauwen werd een technische groothandel, vanuit een zekere gedrevenheid om alle aanwezige kennis te delen met opdrachtgevers en later ook de particulier. Helpen om problemen op te lossen, technische uitdagingen aan te gaan en dat meer als partner dan als leverancier.

 • Sanitair groothandel

  Voor de professional en de particulier

  Schrauwen heeft zich verder ontwikkeld tot het snel groeiende bedrijf van nu, dat nog even gedreven als toen mensen voorziet van de meest actuele informatie, producten en materialen. Met 7 toonzalen als inspiratiebron en de basis van professionele service in de breedste zin van het woord.

 • Different voor de samenleving

  Ons sociaal engagement

  Houdt het wat Schrauwen betreft op bij de wellness van de mens? Het antwoord is: integendeel. Bij Schrauwen beseffen we dat we deel uitmaken van dezelfde wereld als onze klanten en dat de wellness van de wereld minstens zo belangrijk is. Daarom zijn we betrokken bij een aantal sponsoractiviteiten, door een bijdrage te leveren aan een omgeving die voor iedereen prettig kan zijn.

 • Nieuws over Schrauwen

  Wij gaan ervoor!

  Wij staan niet stil en daar mogen we trots op zijn. Schrauwen blijft een groeiende onderneming waar Service steenvast één van de bouwstenen van ons Different concept vormt.