Nieuws

Wij staan niet stil!

aquacleandays

E-commerce nu nog praktischer in gebruik dankzij nieuwe update

27 november 2015

Onze e-commerce is dé tool voor de installateur.
Maak zelf offertes en exporteer ze nu ook naar Excell of PDF. Offertes kunnen voortaan in 4 versies gegenereerd worden: Bruto, netto, brutto/netto en zonder prijzen. Ook bestellen vanuit een offerte is nu mogelijk.

Wij hebben reeds zeer veel inspanningen geleverd om onze database de meest uitgebreide en volledige in onze sector te maken. Komt u toch een artikel tegen waar foutieve informatie bij staat, aarzel niet en maak gebruik van de meldingsknop. Wij passen dan zo snel mogelijk de informatie aan.


aquacleandays

Geberit Aquaclean Days

7 november Brasschaat
14 november Turnhout
21 november Sint Niklaas
28 november Brasschaat
5 december Wilrijk

Ontdek de Geberit AquaClean tijdens de AquaClean Days in onze toonzalen. Win een AquaClean Sela* of een overnachting in Hotel Harmony te Gent*.

*Voorwaarden bij onze toonzaaladviseurs.


ecommerce

Schrauwen lanceert nieuwe e-commerce en website

1 september 2015

Schrauwen Sanitair en Verwarming NV surft mee op de golf van het online bestellen en lanceerde deze maand een spiksplinternieuwe e-commerce voor de professionele installateur. Ook de website kreeg een make-over. Hiermee bewijst de groothandel dat zij niet stil staat en voortdurend op zoek is naar methoden om haar nu al sterke service te verbeteren en te perfectioneren. Het nieuwe, gebruiksvriendelijke pro-platvorm heeft naast een moderne uitstraling een verbeterde zoekfunctie en enkele handige tools om de klant nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn.


buizenmagazijn

Schrauwen opent nieuw buizenmagazijn

26 november 2014

Ons buizenmagazijn is verhuisd en dit naar een volledig nieuw semigeautomatiseerd magazijn vlak naast onze huidige locatie te Herentals. De opslagplaats werd uitgerust met een rolbrug en praktische opbergrekken. Hierdoor kunnen we u nog sneller en efficiënter van dienst zijn.

Met deze uitbreiding hebben we 1500m² extra opslagruimte. De komende weken zal dit magazijn verder aangevuld worden met nog andere artikelen.