Rainsafe

Zuiver drinkwater opgevangen uit de natuur. Rainsafe van Valeco biedt een eenvoudige, veilige manier om opgevangen regenwater te verwerken tot schoon, vers drinkwater voor al uw behoeften. Het toestel maakt gebruik van UV-licht, ozon en filtratie om vers, drinkbaar water uit opgevangen regenwater te produceren. Het behandelde water kan onbeperkt worden opgeslagen zonder toevoeging van chemicaliën of chloor.

Regenwater gebruiken biedt veel voordelen. Rainsafe produceert drinkbaar water aan minimale kosten. Zelfs met alle investerings- en onderhoudskosten bespaar je nog op je waterrekening. Onbehandel regenwater kan maar voor de helft van alle huishoudelijke behoeften gebruikt worden. Het zuivere water van Rainsafe is geschikt voor al je huishoudelijke toestellen.


Hoe werkt het?

Opgevangen water wordt voor de UV-behandeling tot 5µm gefilterd. De enkel UV-bron zuivert het water en produceert ozon. De ozon wordt vermengd met water in de tank van het toestel. Hierdoor wordt het water ververst en wordt er voor restzuivering gezorgd. Ook fungeert ozan als vlokmiddel om de reinigende capaciteit van Rainsafe te vergroten. Omenergie te besparen, schakelt de UV-lamp automatisch aan en uit.


Nog even op een rijtje

Voorziet in al uw waterbehoeften
Laag energieverbruik
Drinkbaar water tegen minimale kosten
Gemakkelijk te installeren
Opvangen van regenwater vermindert de kans op overstromingen.