Elektrische kranen voor maximale hygiëne

Je smartphone gebruiken, de deur openen, iemand de hand schudden,… allemaal dingen die we dagelijks doen zonder er al te veel bij na te denken. Logisch, maar we zouden er toch beter even bij stil staan. We komen dagelijks veel in contact met bacteriën en laat dat nu iets zijn wat we zoveel mogelijk willen mijden. Dit kan door zo goed mogelijk de handen te wassen en met de elektrische kranen kan dat zelfs nog beter, nog hygiënischer.


Hansa Designo elektronische kraan

De elektronische kraan is aan een opmars bezig in heel wat huiselijke badkamers.


Elektronische kranen enkel op publieke plaatsen? Dat is passé want steeds meer mensen installeren een elektrische kraan bij hun eigen thuis. Niet alleen door het strakke design, maar ook omdat het heel wat voordelen met zich meebrengt. Ben je benieuwd naar deze voordelen? We zetten ze op een rijtje voor jou:

Weg met waterverspilling
Kranen die open blijven staan tijdens het tandenpoetsen zijn verleden tijd. Dankzij de betrouwbare sensor stroomt het water enkel wanneer jij het nodig hebt, in de juiste hoeveelheid, op een aangename temperatuur.

Gebruiksvriendelijk
Je hoeft niet meer te zoeken naar de juiste temperatuur want deze kan je vooraf instellen. Enkel je handen voor de sensor en wassen maar. Zo simpel kan het zijn.

Bespaar geld op jouw waterrekening
Het gemiddelde rendement op de investering voor een contactloze kraan is berekend op bijna 30 procent. Hoe hoger de waterkosten, hoe groter het rendement. Hoe lager de waterkosten, hoe langer het duurt om de kosten terug te verdienen. De terugverdientijd is gemiddeld 3 tot 6 maanden.

Een design voor elk type badkamer of keuken
Last but not least, jij hebt de keuze tussen verschillende modellen. Op deze manier kan jij eentje kiezen die bij jouw interieur en binnen jouw budget past.


Hansa hansastella elektrische kraan

Water komt automatisch uit de kraan van zodra de handen voor de elektronische HANSASTELA komen. Dit dankzij de betrouwbare sensor die perfect de positie van de handen waarneemt.

Hebben we je interesse?
Of heb je nog vragen? Maak dan een afspraak voor advies op maat.