free bootstrap template

Reis mee naar het adembenemende Camboja en Thailand

#schrauwenincambodja

Groep 1

16 tot 24 maart 2019

inschrijven

Groep 2

23 tot 31 maart 2019

inschrijven


Laat je onderdompelen in de Cambodjaanse cultuur met eeuwenoude tempels en uitgestrekte rijstvelden.

Highlights van de reis

Mobirise

Siem Reap rijstvelden

Verken de rijstvelden die Siem Reap omringen per quad of per jeep. We maken verschillende fotostops en genieten van de zonsondergang tenmidden van de rijstvelden.

Mobirise

Angkor Wat

De bekendste highlight van de reis is ongetwijfeld het tempelcomplex Angkor Wat. Met zijn oppervlakte van 162,6 hectare is dit het grootste religieuze monument ter wereld.

Mobirise

Tonlé Sap

Al eeuwenlang bouwen Cambodjanen stelthuisjes op het meer van Tonle Sap. Tijdens het regenseizoen is dit meer het grootste van heel Zuid-Oost Azië

Mobirise

Tuk Tuks

Voor het transport kiezen we voor de typische tuk tuks. Doorheen de reis brengt je persoonlijke tuk tuk chauffeur je naar alle locaties.

Mobirise

Cambodjaanse keuken

Dat de Aziatische keuken boordevol smaak zit wist je ongetwijfeld al. Toch heeft ieder land zijn eigen typerende gerechten. Wij laten je proeven van de lokale lekkernijen.

Mobirise

Baai van Phong Nga

Dit wonder der natuur bevind zich in Thailand. Hier komen kalkrotsen vanuit het niets uit het water. Dit spectaculaire zicht was al vaker de setting voor tal van films.

Mobirise

Deel je leukste foto's
op je social media met
#schrauwenincambodja

Mobirise

Cambodja

Le Méridien Angkor *****

Dit luxe hotel is gelegen op slechts enkele minuten van de beroemde tempels van Angkor Wat. Ook het gezellig stadje Siem Reap is vlakbij.

Mobirise

Thailand

Phuket Marriot Resort and Spa, Nai Yang Beach *****

Dit gloednieuwe hotel bevindt zich op een unieke plek, aan de noordelijke westkust van Phuket. 

Reistips

Zorgeloos op reis met deze reistips

  1. REISPAS - Je hebt een reispas nodig voor de reis, deze moet nog minstens 6 maanden geldig zijn op de dag van terugkeer naar huis.
  2. INENTINGEN - Zowel voor Cambodja als Thailand zijn er geen verplichte inentingen. Toch is het aageraden om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Raadpleeg je huisarts voor vertek om na te gaan welke inentingen je best nog even in orde brengt. 
  3. MALARIA - Hoewel Malaria bijna niet meer voorkomt in Cambodja of Thailand, voorzie je toch best een goede spay of gel om muggen te weren. Muggen zijn vooral in de vroege ochtend en late avond actief.
  4. TEMPELS - Vergeet niet dat de prachtige tempels van Angkor Wat, religieuze grond zijn. Bij bezoek aan een tempel zet je je hoed af, doe je je schoenen uit en kleed bedek je knieën en schouders.
  5. TOERISTENVALLEN - Blijf je bij de groep, dan heb je niets te vrezen van toeristenvallen. Onze gidsen kennen de lokale trucks en zorgen er voor dat jij gespaard blijft van een minder leuke ervaring.

Met dank aan onze partners

© Copyright 2018 - Schrauwen Sanitair & Verwarming NV